Filippinsk Sinigang na Hipon Opskrift: Lær at lave denne velsmagende ret i 3 nemme trin

Sinigang na hipon er en filippinsk supperet lavet af enten okse- eller svinekød blandet med grøntsager, rejer eller fisk og tamarind. Sinigang na hipon serveres normalt med ris.

Ingredienser:

-2 kopper vand

-1/4 kop eddike

-1/4 kop sukker

-2 spsk. fiskesovs

-1/2 kop løg, hakket

-1/4 kop hvidløg, hakket

-3 kopper vandmelon, skåret i små tern (eller enhver anden melon)

-"kamias" blade (valgfrit)

Hvad er filippinsk Sinigang na Hipon?

Den filippinske ret, sinigang na hipon, er en sur suppe, der er lavet med tamarindvand, rejepasta og fisk. Det er en populær ret i Filippinerne, og den spises ofte med ris.

Sinigang na hipon kan oversættes til sur suppe af rejer. Nogle mennesker foretrækker at bruge fisk i stedet for rejepasta i opskriften, fordi de ikke er vilde med fisk og skaldyr. Den mest almindelige type fisk, der bruges til denne ret, er tilapia og havkat.

Ingredienser og udstyr

Ingredienser:

– 1 kilo okse- eller svineribbe

– 1 kilo okse- eller svineskank

– 3 kopper risvin

– 1 kop sojasovs

– 2 spsk salt

opskrift på sinigang na hipon – 2 spsk sukker

– 4 stk stjerneanis

– 3 fed hvidløg, knust og pillet

– 1 stykke ingefær, skrællet og stødt

Udstyr: gryde, målebægre og skeer, skærebræt, kniv, si, slev.

Hvordan vil du beskrive smagen af denne ret?

Denne filippinske sinigang na hipon-opskrift er en ret, der ofte serveres i Filippinerne. Den indeholder en række forskellige grøntsager og skaldyr, og den er også fuld af krydderier. Smagen af denne ret er syrlig og syrlig.

Smagen af denne ret kan beskrives som syrlig og syrlig.

Hvad er et alternativt navn til denne opskrift?

Sinigang er en filippinsk ret, der typisk er lavet med okse- eller svinekød, tamarind og grøntsager. Den er normalt syrlig i smagen på grund af tamarinden.

Nogle mennesker kalder denne ret sinigang na hipon, fordi den bruger rejer i stedet for kød.

Hvor lang tid tager det at lave denne ret?

Sinigang na hipon er en ret, der typisk findes i det filippinske køkken. Den er lavet med oksekød, tamarindvand og grøntsager som aubergine, okra og strengbønner. Retten er syrlig fra tamarindvandet og krydret fra chilipeberne.

Det tager cirka 30 minutter at lave denne ret.